Reacția PSD la moțiunea de cenzură: Un gest scandalos

PSD susține că moțiunea de cenzură depusă de opoziție la adresa Guvernului reprezintă o sfidare și un gest scandalos.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, susține moțiunea de cenzură a opoziției este o sfidare, atâta timp cât singurul politician arestat pentru șantaj este un membru al PDL, făcând referire la primarul PDL din Rădăuți, care a șantajat un consilier local.

"Anunțul de astăzi al lui Iohannis și Blaga reprezintă o sfidare. Este un gest scandalos, prin motivațiile folosite. Iohannis și Blaga vorbesc despre presiuni, dar singurul politician arestat pentru așa ceva este tocmai primarul PDL din Rădăuți, care a șantajat un consilier local pentru ca acesta să vină la democrat-liberali", susține Șova într-un comunicat de presă.

Șova mai afirmă că acuzațiile aduse în moțiunea de cenzură dovedesc colaborarea perfectă între Klaus Iohannis și Traian Băsescu.

"Legat de restul acuzațiilor aduse de cei din ACL, ele nu fac decât să confirme colaborarea perfectă între domnii Iohannis și Băsescu. Domnul Iohannis a ieșit astăzi cu punctajul pe care l-a avut președintele Băsescu acum câteva zile, când a formulat acuzații similare. Probabil că domnul Iohannis a printat stenograma conferinței de presă a președintelui Băsescu și a citit-o pur și simplu în ieșirea de astăzi", adaugă Șova.

Alianţa Creştin-Liberală a depus, vineri, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, intitulată "Victor Ponta pune în pericol statul de drept. Opriţi fraudarea alegerilor de către PSD".

Moţiunea vizează Ordonanța de Urgență a Guvernului privind modificarea şi completarea Legii pentru alegerea Preşedintelui României şi Ordonanța de Urgență privind migraţia aleşilor locali, acte normative promovate de Victor Ponta pentru "a-şi crea un avantaj electoral prin legalizarea turismului electoral şi a votului multiplu, a migraţiei politice la nivelul aleşilor locali practicând mita, şantajul şi presiunea politică asupra primarilor".


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 12 Septembrie 2014
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste