Raluca Turcan, vicepreşedinte PDL

"PDL a făcut foarte mult pentru Monica Macovei, dar ea a preferat să aibă un alt drum într-un moment de răscruce. Trebuie să înveţe că regulile şi principiile pe care le cere altora, i se aplică şi ei".

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a comentat demisia Monicăi Macovei din partid  ca fiind o modalitate de a se clarifica situaţia în privinţa candidaţilor de dreapta de la alegerile prezidenţiale.

"E bine că s-a clarificat situaţia, că şi-a ales drumul şi nu mai produce confuzie. Din păcate, cu cât sunt mai mulţi candidaţi care se revendică a fi de dreapta, cu atât mai bine pentru Ponta. Cu intenţie sau fără, logica votului asta arată. Noi avem un candidat ales DEMOCRATIC, cu care putea să intre şi ea în competiţia internă şi ulterior în cea din ACL. PDL a făcut foarte mult pentru Monica Macovei, dar ea a preferat să aibă un alt drum într-un moment de răscruce. Trebuie să înveţe că regulile şi principiile pe care le cere altora, i se aplică şi ei", a scris Raluca Turcan marţi într-o postare pe facebook.

 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 2 Septembrie 2014
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste