Contractul cu Bechtel, verificat de Corpul de Control al Premierului

Corpul de Control al primului ministru va verifica derularea contractului cu Bechtel de la data încheierii, până în prezent.

Contractul statului român cu compania americană Bechtel pentru construcţia autostrăzii Transilvania, Braşov - Borş, ar urma să fie reziliat în următoarele zile, şi nu luni,  a declarat ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură, Dan Şova agenţiei Mediafax.

În acelaşi timp, Corpul de Control al premierului va verifica derularea contractului de la data încheierii, până în prezent deoarece, a precizat Dan Şova, opinia publică doreşte să ştie cum au fost cheltuite fondurile.

Contractul statului român cu compania americană Bechtel pentru construcţia Autostrăzii Transilvania, Braşov - Borş,  urma să fie reziliat luni,  după cum declara ministrul pentru proiecte de infrastructură, Dan Şova.

Contractul a fost semnat în anul 2003; construcţia a început în 2004 şi ar fi trebuit să fie încheiată cel mai târziu anul trecut.

Bechtel a încasat până acum mai mult de jumătate din costul iniţial al lucrării; autostrada este gata pe tronsonul Câmpia Turzii - Gilău, adică pe 52 de kilometri din cei peste 400 proiectaţi.

Autostrada este gata pe tronsonul Câmpia Turzii - Gilău, adică pe 52 Km din cei peste 400 proiectaţi.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 27 Mai 2013
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste