Organizaţia PDL Mircea Vodă "nu îl votează pe Iohannis la Preşedinţie"

Vicepreşedintele PDL Brăila susţine că în localitazea Mircea Vodă ACL nu există şi că democrat liberalii din organizaţia locală nu îl vor vota pe Klaus Iohannis la prezidenţiale.

Adăugat: 23 Septembrie 2014
Ultima actualizare:23 Septembrie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Liderii organizatiei PDL din comuna brăileană Mircea Voda declară că ei şi colegii lor democrat-liberali din comuna nu vor vota la alegerile prezidenţiale cu candidatul ACL, Klaus Iohannis.

În urma unei întâlniri PDL-PNL la nivel comunal, liderii PDL din Mircea Voda au plecat extrem de nemultumiţi de faptul că nu pot ajunge la o înţelegere cu colegii liberali, pentru formarea ACL.

Ei au declarat corespondentului RRA, că din punctul lor de vedere, ACL nu există la Mircea Voda şi, ca atare, democrat-liberalii de acolo nu vor vota cu candidatul PNL.

"Nu există ACL în Mircea Voda. Am avut mai demult o întâlnire cu cei din PNL, au venit şi reprezentanţi de la judeţ, Catalin Boboc şi Gicu Mitache, dar nu am reuşit să ajungem la o înţelegere şi lucrurile au rămas aşa cum erau. În seara asta (luni seara n.r.)  iarăşi nu ne-am înţeles şi nu stim ce o să facem, dar sigur noi nu vom vota cu Klaus Iohannis. Nu e candidatul nostru, al PDL, e al PNL", a spus Ion Ionescu, vicepreşedintele PDL Brăila.

El nu a exclus posibilitatea ca membrii PDL să plece către alt partid.

"Nu ştim încotro o s-o luăm, poate o să plecam la alt partid, fiindcă nu este în regulă ce se întâmplă. Aceasta nu este o decizie pe care am luat-o singur, ci în cadrul organizaţiei", a mai declarat Ion Ionescu, vicepreşedintele PDL Brăila.

În ceea ce-l priveşte, preşedintele PDL Mircea Vodă, Romică Popa, a confirmat decizia organizaţiei pe care o conduce de a nu-l vota pe Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

"Noi, organizaţia PDL Mircea Vodă, nu îl votăm pe Klaus Iohannis. Noi votam candidatul PDL, nu candidatul PNL. Şi daca PDL nu are candidat, o să votam un alt candidat, în afară de Victor Ponta. O să votam Elena Udrea, sau Monica Macovei. Eu nu vreau să plec din partid, nu am de gând să ies din PDL, dar nu voi vota Iohannis", a spus Popa.Autor:
Gina Bahor
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
23 Septembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza