Oprea versus Oprea. Doi candidaţi, acelaşi nume

În judeţul Prahova se înfruntă în competiţia electorală Radu Ştefan Oprea (PSD) şi Radu Oprea (PSDM). PSD a contestat în instanţă această "coincidenţă" dar fără succes.

Adăugat: 8 Noiembrie 2012
Ultima actualizare:8 Noiembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Organizaţia PSD Prahova a contestat la Tribunalul Prahova, fără succes, candidatura unui politician de profesie strungar, numit Radu Oprea, care şi-a depus dosar de candidat pe acelaşi colegiu pe care va candida din partea USL fostul prefect Radu Ştefan Oprea, un cunoscut om de afaceri.

Tribunalul Prahova a respins  contestaţia depusă de PSD Prahova împotriva candidaturii reprezentantului Partidului Social Democrat al Muncitorilor (PSDM), Radu Oprea, pe Colegiul uninominal numărul 4 pentru Senat, acelaşi colegiu pe care candidează reprezentantul USL Radu Ştefan Oprea, fost prefect de Prahova şi unul dintre cei mai influenţi oameni de afaceri din judeţul Prahova, potrivit Mediafax.

Rareş Enescu, şef al staff-ului de campanie al fostului prefect de Prahova Radu Ştefan Oprea, a declarat pentru MEDIAFAX că această contestaţie a fost respinsă întrucât candidatul PSDM se numeşte Radu Oprea, în timp ce candidatul USL se numeşte Radu Ştefan Oprea.

Rareş Enescu a arătat că PSD Prahova nu a înaintat recurs la decizia Tribunalului de a respinge contestaţia.

Candidatul USL în Colegiul uninominal numărul 4 pentru Senat în judeţul Prahova, Radu Ştefan Oprea, are 42 de ani, a fost prefect de Prahova şi este unul dintre cei mai influenţi oameni de afaceri din judeţ. El este ploieştean şi este de profesie inginer.

Candidatul Partidului Social Democrat al Muncitorilor (PSDM) în acelaşi colegiu, Radu Oprea, are 52 de ani, este de profesie strungar, s-a născut la Brăila şi domiciliază în Bucureşti.

Şeful staff-ului de campanie a fostului prefect a declarat că Radu Oprea care candidează împotriva lui Radu Ştefan Oprea este singurul candidat al PSDM la nivel naţional.

Preşedintele PSD Prahova, Mircea Cosma, a afirmat, referindu-se la candidatura reprezentantului PSDM, că "este de un tupeu ieşit din comun, dar asta e".Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
8 Noiembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza