Opoziţia reacţionează la posibila demitere a Guvernului Grindeanu

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, afirmă într-o postare pe internet că PSD nu reuşeşte să producă un argument raţional şi coerent pentru care doreşte demisia guvernului.

Adăugat: 14 Iunie 2017
Ultima actualizare:14 Iunie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Raluca Turcan, preşedinte interimar al PNL
trimite pe mail

"În PSD nu este vorba despre altceva decât de iresponsabilitatea unui război fratricid alimentat de ambiţiile lui Dragnea, care arată de fapt dezinteresul pentru actul de guvernare şi preocuparea obsesivă de a folosi puterea în interes personal şi de grup" - scrie Raluca Turcan pe Facebook.

USR nu va susţine Guvernul Grindeanu

USR nu va susţine Guvernul Grindeanu în eventualitatea unei moţiuni de cenzură, a declarat viceliderul deputaţilor Uniunii, Dan Barna.

El a subliniat că dezminte oficial informaţia apărută în mediul virtual potrivit cărei USR ar vota împotriva unei astfel de moţiuni, deoarece a considerat întotdeauna că guvernul Grideanu este incompetent şi toxic pentru România.

Pe de altă parte, deputatul Dan Barna a apreciat că liderul PSD vrea să mascheze eşecul PSD prin acuzaţii aduse acualului legislativ.

"Liviu Dragnea înţelege de fapt prin guvernarea României lupta împotriva justiţiei, înţelege că oricine din echipa domniei sale, oricine din Guvernul României care se opune acestei idei de a "albi", să spun aşa, activitatea domnului Dragnea în raport cu justiţia are de suferit. PSD până în acest moment nu îndeplineşte şi nu a reuşit să îndeplinească programul de guvernare la care s-a nagajat cu surle şi trâmbiţe în faţa românilor şi se încearcă ascunderea acestei realităţi clar faţă de cetăţeni prin această acuză adusă unui guvern care într-adevăr are rezultate puţine la acest moment", a spus Barna.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
14 Iunie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza