Opoziţia depune moţiune simplă împotriva ministrului Muncii

PNL va depune, săptămâna viitoare, la Parlament, o moţiune simplă împotriva ministrului Muncii, Rovana Plumb.

Adăugat: 5 Februarie 2015
Ultima actualizare:5 Februarie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Cristina Pocora, deputat PNL, purtătorul de cuvânt al deputaţilor liberali
trimite pe mail

Deputatul liberal, Cristina Pocora, a declarat că moţiunea pleacă de la ordonanţa prin care guvernul desfiinţează inspectoratele de muncă.

În opinia PNL, această ordonanţă încurajează frauda fiscală şi supune controlului guvernamental şi schimbărilor politice, întreaga activitate din domeniul relaţiilor de muncă. 

"Prin această măsură, PSD încurajează frauda fiscală pe piaţa muncii şi corupţia în sistemul de asistenţă socială. Subiectul moţiunii pleacă de la articolul cinci al Ordonanţei 86/2014 prin care guvernul desfiinţează Inspecţia Muncii şi Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţia Socială, în locul acestora urmând să formeze, prin comasare, un mamut şi anume Agenţia Naţională pentru Inspecţia Muncii şi Securitate Socială", a declarat Pocora. 

Moţiunea opoziţiei se intitulează:" PSD guvernează la negru - Totul pentru PSD, nimic pentru cetăţean", şi este adresată ministrului Muncii, Rovana Plumb.

Pocora a mai spus că, prin depunerea acestei moţiuni, Rovana Plumb va trebui să se prezinte în faţa deputaţilor.

"Doamna ministru Rovana Plumb fuge de Parlament. Deja sunt cinci luni. Pe 2 septembrie PNL a invitat-o pe doamna Rovana Plumb pentru a dezbate probleme care îi interesează pe cetăţeni şi a dezbate proiecte de legi şi ordonanţe pe care le promovează Ministerul Muncii. Doamna ministru preferă să vorbească pe holurile Parlamentului ori în studiourile de televiziune, dar mai puţin în Parlament", a mai afirmat, Cristina Pocora.Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
5 Februarie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza