Omul de afaceri Puiu Popoviciu, dat în urmărire

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost dat în urmărire, după ce ieri nu a fost găsit la domiciliu, în vederea executării deciziei definitive de condamnare la 7 ani de închisoare într-un dosar de corupţie.

Adăugat: 3 August 2017
Ultima actualizare:3 August 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

UPDATE Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv în dosarul Ferma Băneasa, nu a fost încă găsit pentru a începe executarea celor şapte ani de închisoare.

Poliţia Română a publicat fotografia şi datele lui la rubrica "Persoane urmărite".

De ieri, el este dat în urmărire naţională şi, cel mai probabil, poliţiştii vor cere şi emiterea unui mandat european de arestare pe numele omului de afaceri, pentru că există dovezi că ar fi părăsit ţara din luna iunie.

Astăzi, poliţiştii urmează să ceară unei instanţe emiterea unui mandat internaţional de arestare pe numele său, întrucât au indicii că acesta ar fi părăsit România încă din iunie, pentru că nu avea nicio restricţie.

Puiu Popoviciu a fost acuzat în dosarul legat de asocierea firmei sale, S.C. Băneasa Investments S.A., cu Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Capitală, pentru un teren de 224 de hectare.

O altă instanţă urmează să judece separat partea civilă a procesului în care poate dispune recuperarea prejudiciului cauzat statului român şi Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
3 August 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza