Omar Hayssam, audiat la DNA în dosarul IPRS Băneasa

Hayssam este anchetat pentru că la privatizarea IPRS, firma deţinută de omul de afaceri sirian ar fi depus mai multe acte false.

Adăugat: 26 Iulie 2013
Ultima actualizare:26 Iulie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Omul de afaceri Omar Hayssam a fost audiat  la Direcţia Naţională Anticorupţie în dosarul privind IPRS Băneasa, potrivit unor surse judiciare.

El este achetat de procurorii DNA deoarece în cadrul procedurii de privatizare au fost depuse mai multe înscrisuri false referitoare la experienţa şi capacitatea financiară a unei firme reprezentate de Omar Hayssam.

Este vorba de acte necesare pentru a participa la privatizarea IPRS Băneasa.

Omar Hayssam, care a fost adus în urmă cu o săptămână în România, se află în custodia Penitenciarului Bucureşti Rahova pentru a-şi ispăşi mai multe condamnări.

Hayssam a fost condamnat definitiv în trei dosare, la 20 de ani, 16 ani şi, respectiv, trei ani, pentru răpirea celor trei jurnalişti, înşelăciune în cazul "Volvo", respectiv fraude în cauza "Foresta Nehoiu".

Românul de origine siriană mai este judecat în alte două dosare, pentru fuga din România şi pentru delapidare.

În cele cinci dosare, anchetele au fost făcute de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, DIICOT.Autor:
Mădălina Verman
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
26 Iulie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza