O nouă misiune de evaluare în cadrul MCV vine la Bucureşti

O misiune europeană în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare este aşteptată la Bucureşti în a doua jumătate a lunii septembrie.

Adăugat: 1 Septembrie 2017
Ultima actualizare:1 Septembrie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

O nouă misiune de evaluare a Comisiei Europene în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare va veni la Bucureşti în perioada 18 - 21 septembrie, precizează ministrul justiţiei, Tudorel Toader, într-o scrisoare adresată preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

În document, cele două Camere ale Parlamentului sunt invitate să organizeze o întâlnire comună cu preşedinţii Comisiilor juridice, pe 19 septembrie şi să participe la întâlnirea comună, organizată la Ministerul Justiţiei în zilele de 19 şi 20 septembrie.

Între timp, liberalii îi cer ministrului Tudorel Toader să spună clar ''dacă a mistificat realitatea'' atunci când a evocat raportul MCV pentru a-şi argumenta propunerile de modificare a legilor justiţiei.

Senatorul Alina Gorghiu susţine că reprezentanţii PSD şi ALDE "au dezinformat în numele Comisiei Europene'' că unele dintre aceste propuneri ar fi fost ''discutate şi chiar sprijinite de Comisie''.

Parlamentarul liberal consideră că acesta este un lucru extrem de grav, iar minciuna trebuie sancţionată cu demiteri.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
1 Septembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza