Noul primar general al Capitalei a depus jurământul de credinţă

Noul primar general al Capitalei le va cere directorilor din Primărie să lucreze în folosul cetăţenilor sau să îşi dea demisia de onoare.

Adăugat: 24 Iunie 2016
Ultima actualizare:24 Iunie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Gabriela Firea depune jurământul. Foto: Mugur Mihăiță
trimite pe mail

Noul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, a depus jurământul de credinţă.

Ea susţine că, indiferent de culoarea politică a fiecăruia, toţi aleşii locali trebuie să susţină proiectele benefice Bucureştiului.

"Împreună vom demonstra că, indiferent ce formaţiune politică reprezentăm, vom deveni o echipă, iar culorile pe care le vom reprezenta vor fi culorile Bucureştiului. Avem împreună de făcut foarte multe lucruri. Nu avem timp de pierdut. În fiecare zi va trebui să ne dedicăm celor care ne-au dat votul, încrederea şi speranţa pentru ca Bucureştiul să devină capitala pe care ne-o dorim cu toţii",  a spus Firea.

Noul primar general al Capitalei le va cere directorilor din Primărie să lucreze în folosul cetăţenilor sau să îşi dea demisia de onoare.

Ea declarat că va manifesta toleranţă zero faţă de corupţie şi birocraţie.

Potrivit reporterului Radio România Actualităţi, Atena Teognoste, Gabriela Firea a mai precizat că a avut discuţii cu cei care se ocupă de lucrările de la Pasajul Piaţa Sudului, care sunt mult întârziate şi pentru care s-a pierdut finanţarea europeană.Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
24 Iunie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza