Noii miniştri propuşi, învestiţi azi la Cotroceni

La Palatul Cotroceni este programată ceremonia de la ora 17.învestitură a noilor miniştri propuşi de de premierul Dacian Cioloş.

Adăugat: 7 Iulie 2016
Ultima actualizare:7 Iulie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Este vorba de Mircea Dumitru, rectorul Universităţii Bucureşti pentru portofoliul Educaţiei, Sorin Buşe, manager în industria auto, la Transporturi şi de Maria Ligor, actualul ambasador a României în Canada, la Departamentul pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni.

Interimatul la Ministerul Comunicaţiilor va fi asigurat de şeful Cancelariei premierului, Dragoş Tudorache.

Premierul Dacian Cioloş a declarat aseară că nu a negociat schimbarea celor patru miniştri, ci doar s-a consultat şi i-a informat pe liderii celor două mari partide - PNL şi PSD - de intenţia sa.   

"Deciziile le iau în funcţie de performanţa miniştrilor, pe care eu o măsor în funcţie de obiectivele pe care le fixez. Eu m-am consultat într-adevăr cu liderii celor două mari partide, nu m-am consultat legat de aceste numiri, ci i-am informat, am vrut să afle de la mine şi nu din presă de aceste numiri", a spus Cioloş.

De menţionat că, preşedintele Klaus Iohannis, a semnat astăzi decretele de numire ale noilor miniştri propuşi de premierul Dacian Cioloş.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
7 Iulie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza