Nicușor Dan: România este condusă de o coaliţie PSD - ALDE care favorizează corupţia

Nicușor Dan susține că dacă vor exista derapaje, este posibil ca actuala coaliție PSD - ALDE să fie sancționată de o ieșire publică.

Adăugat: 9 Aprilie 2017
Ultima actualizare:9 Aprilie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Nicușor Dan, alături de lideri USR
trimite pe mail

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a declarat, sâmbătă, la Arad, că România este condusă în prezent de o coaliţie PSD - ALDE care favorizează corupţia.

"Din punct de vedere politic, atâta timp cât interesele oamenilor care o protejează sunt apărate, va funcţiona, dacă vor face derapaje, aşa cum le-au făcut în februarie, este posibil ca ei să fie sancţionaţi de o ieşire publică în stradă masivă a electoratului", a spus Nicușor Dan.

Liderul USR a mai declarat că, în condiţiile în care încasările la buget sunt mult mai mici decât cele prognozate, va fi foarte dificil ca România să aibă un deficit de 3 la sută din produsul intern brut, aşa cum s-au angajat executivul şi coaliţia guvernamentală, infomează corespondentul RRA,  Ioan Suciu.

USR îl așteată pe Cioloș în partid

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, susţine că în partid există o voinţă majoritară pentru ca fostul premier Dacian Cioloş să fie primit în formaţiune.

El a declarat, la Arad, într-o conferinţă de presă, că Dacian Cioloş îndeplineşte criteriile pentru a deveni membru şi pentru a candida pentru orice funcţie în USR, dar că decizia îi aparţine fostului prim-ministru.Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
9 Aprilie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza