Nicolăescu: Cioloş, o opţiune bună pentru premier

PNL susţine instalarea unui Guvern politic, după alegerile parlamentare din 11 decembrie, a declarat azi, la o conferinţă de presă, liderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu.

Adăugat: 29 Septembrie 2016
Ultima actualizare:29 Septembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Eugen Nicolăescu, liderul deputaţilor PNL
trimite pe mail

În opinia liderului liberal, Dacian Cioloş este o opţiune foarte bună de premier, dar că acesta trebuie să decidă, după alegeri, dacă se înscrie într-o formaţiune politică.

"PNL s-a exprimat de mai multe ori că Dacian Cioloş este un profil bun pentru un viitor premier, cu o susţinere politică foarte serioasă. Numai că şi noi am spus-o şi înţeleg că şi preşedintele a spus-o, eu nu am văzut declaraţiile preşedintelui, am fost în nişte şedinţe, dar am înţeles că şi preşedintele a spus că viitorul premier al României, după alegerile din 11 decembrie, trebuie să fie un om politic. Deci, e clar că domnul Cioloş va trebui să opteze, probabil după 11 decembrie, dacă face politică sau nu face politică. E opţiunea dumnealui. Până la urmă fiecare dintre noi avem o opţiune în viaţă, într-o conjunctură anume, evident", a declarat Eugen Nicolăescu.

Întrebat dacă PNL nu îl va susţine pe Dacian Cioloş pentru funcţia de premier din postura de independent, Nicolăescu a răspuns:

"Noi am spus-o şi am mai repetat-o - dorim după alegerile din 11 decembrie un Guvern politic. Guvern politic înseamnă tot. E obligatoriu pentru noi să ne ducem până la capăt angajamentul cu electoratul".Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
29 Septembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza