MRU: Dreapta fără PDL arată prost

Liderul FC, Mihai Răzvan Ungureanu, precizează că împreună cu preşedintele PMP, Eugen Tomac, dar şi colegii din ambele partide, sunt convinşi că viitorul candidat la Preşedinţia României trebuie să fie de dreapta, nu de stânga.

Adăugat: 1 Noiembrie 2013
Ultima actualizare:1 Noiembrie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Braşov, că Dreapta arată prost fără PDL, un partid mare care ar trebui să fie alături de Forţa Civică şi Partidul Mişcarea Populară.
    
"Dreapta fără PDL arată prost pentru că este un partid mare, un partid care are un număr important de militanţi oneşti, sinceri, care cred în valorile dreptei cum credem şi noi cei de la Forţa Civică şi de la Partidul Mişcarea Populară. Credem că timp pentru înţelepciune este, dar nici să nu fie prea târziu pentru că după aceea nu ne vor ajunge lacrimile să plângem cât am voi. Porţile noastre sunt deschise către toţi cei care înţeleg şi necesitatea şi urgenţa strângerii tuturor degetelor într-un singur pumn care să lovească adversarul USL", a spus Ungureanu, citat de Agerpres.
    
Mihai Răzvan Ungureanu precizează că în acest sens trebuie ţinute deschise porţile şi pentru "oamenii corecţi din PNL" care sunt nemulţumiţi "că se află la căruţa unui proiect personal fără şanse de reuşită".
    
Liderul Forţei Civice subliniază că atât el personal, cât şi Eugen Tomac de la Partidul Mişcarea Populară, dar şi colegii din ambele partide sunt convinşi că viitorul candidat pentru funcţia de preşedinte al României la alegerile de anul viitor trebuie să fie de dreapta, nu de stânga.
    
El a fost întrebat ce crede despre reţinerea PDL de a veni alături de Forţa Civică şi Mişcarea Populară.

 "Părerea mea personală? Nu au ochelarii care trebuie", a declarat Mihai Răzvan Ungureanu.
    
La Braşov a avut loc vineri şedinţa Colegiului Director al Partidului Forţa Civică, în care s-a aprobat textul acordului politic de colaborare dintre Forţa Civică şi Partidul Mişcarea Populară, textul protocolului de colaborare dintre Forţa Civică şi Partidul Ecologist Român şi a fost validată candidatura preşedintelui Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, la alegerile prezidenţiale de anul viitor.Autor:
Flori Doman
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
1 Noiembrie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza