Moțiunea PNL împotriva ministrului Finanțelor intră în dezbaterea Camerei Deputaților

La Camera Deputaţilor este programată dezbaterea moţiunii simple a PNL.

Adăugat: 4 Iunie 2018
Ultima actualizare:4 Iunie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Dezbaterile la moţiunea simplă iniţiată de liberali împotriva ministrului finanţelor, Eugen Teodorovici, deschid, astăzi, săptămâna parlamentară.

Dezbateri au loc şi în Comisia specială pentru legile justiţiei, care analizează amendamente la Codul de procedură civilă. Iulia Gherman are detali.

La Camera Deputaţilor este programată de la ora 16:00 dezbaterea moţiunii simple a PNL la adresa ministrului de finanţe Eugen Teodorovici.

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, susţine că ministrul este direct răspunzător de distrugerea credibilităţii economice a ţării şi de inţierea unui plan prin care clientela politică a PSD să fie finanţată din banii Pilonului II de pensii.

Tot astăzi, Comisia specială privind legile justiţiei va dezbate amendamentele depuse la Codul de procedură civilă. Preşedintele Comisiei, social democratul Florin Iordache a precizat că proiectul de lege va primi miercuri votul Camerei Deputaţilor, în calitate de for decizional.

Printre modificările aduse Codului de procedură civilă se numără eliminarea obligativităţii asistării de către un avocat sau consilier juridic a cetăţenilor care vor să facă recurs.Autor:
Iulia Gherman
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
4 Iunie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza