Modificarea Codurilor Penale, în discuţie cu reprezentanţii Comisiei de la Veneţia

Reprezentanţii Comisiei de la Veneţia au programate discuţii la Bucureşti, cu preşedintele Klaus Iohannis, cu ministrul justiţiei, Tudorel Toader, precum şi cu reprezentanţi ai ÎCCJ, Parchetului General, DNA, DIICOT şi ai CSM.

Adăugat: 13 Septembrie 2018
Ultima actualizare:13 Septembrie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

O delegaţie a Comisiei de la Veneţia este la Bucureşti pentru discuţii referitoare la modificărea Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală, făcută de Parlament la sfârşitul sesiunii trecute.

Urmează să pregătească o opinie a acestui organism european, opinie ce a fost solicitată de Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.

Membrii delegaţiei au programate discuţii cu preşedintele Klaus Iohannis, cu ministrul justiţiei, Tudorel Toader, precum şi cu reprezentanţi ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Parchetului General, Direcţiei Naţionale Anticorupţie, DIICOT şi ai Consiliului Superior al Magistraturii.

Delegaţia se va întâlni şi cu membrii Comisiei speciale parlamentare pentru modificarea legilor justiţiei, condusă de fostul ministru Florin Iordache.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
13 Septembrie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza