Mircea Diaconu, senator PNL

"Important pentru ANI era să arunce cu gunoi pe mine şi aşa şi face. Mai departe-s amănunte".

Adăugat: 27 Octombrie 2011
Ultima actualizare:27 Octombrie 2011

Politica Romaneasca
Foto: foto:Agerpres
trimite pe mail

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul de pe  lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în vederea cercetării pentru abuz în serviciu şi conflict de interese pe senatorul PNL , Mircea Diaconu, care este totodată  şi directorul Teatrului Nottara din Bucureşti.

Senatorul-actor Mircea Diaconu,  este învinut de ANI pentru că, în calitatea sa de director al Teatrului Nottara, şi-a promovat soţia în funcţie de regizor artistic al instituţiei.

În declaraţia acordată postului public de radio,  Mircea Diaconu a spus că  este revoltat de faptul că  după "se toarnă lături" peste el, că la momentul declaraţiei făcute postului Radio România Actualităţi se află în turneu, în Germania şi că "lucrurile se vor rezolva".

"Trăieşti o viaţă întreagă - aşa am trăit eu, ca un prost de pe aici - ca acuma să toarne lături pe mine nişte neica-nimeni! Asta-i viaţa! Trăim în România! Sunt în turneu în Germania, conduc maşina teatrului, deci sunt inclusiv şoferul teatrului acuma, ceea ce e altă funcţie pe care abuziv mi-am însuşit-o. Lucrurile astea se vor rezolva rapid, uşor. Important pentru ANI era să arunce cu gunoi pe mine şi aşa şi face. Mai departe-s amănunte", a declarat postului public de radio, Mircea Diaconu.
 Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
27 Octombrie 2011


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza