Ministrul Transporturilor a reziliat un contract cu o firmă din Turcia

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat rezilierea contractului cu firma din Turcia care câştigase licitaţia pentru realizarea şoselei de centură a municipiului Bacău.

Adăugat: 13 Aprilie 2017
Ultima actualizare:13 Aprilie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor
trimite pe mail

În context, ministrul  a avertizat că nu va mai tolera astfel de abateri.

"Din păcate, am fost nevoit să iau o măsură care se impunea, şi anume să sancţionez, prin rezilierea contractului, o firmă neserioasă care a avut tot creditul din partea statului român. I s-a alocat avansul, dar, din păcate, mobilizarea a fost una foarte slabă. Nu voi mai tolera astfel de evenimente să aibă loc şi dacă voi vedea de la bun început că mobilizarea unei firme este slabă, nu voi mai aştepta un an, doi, până să reziliem contractul, cel puţin eu, ca şi ministru al Transporturilor. Vom demara în procedură de urgenţă reluarea în posesie a companiei a amplasamentului actual de lucrări şi undeva până la sfârşitul lunii septembrie vom lansa procedura nouă de achiziţie pentru proiectare şi execuţie pentru acest obiectiv deosebit de important pentru regiunea Moldovei", a anunţat el.

În vizita sa la Bacău, ministrul şi autorităţile locale au discutat şi despre stadiul lucrărilor de reparaţii şi întreţinere a sectoarelor de drum naţional ce tranzitează judeţul, dar şi despre operaţionalizarea turnului de control al Aeroportului Internaţional "George Enescu" Bacău , a transmis corespondentul RRA, Gabriel Pop.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
13 Aprilie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza