Ministrul Sănătăţii trebuie să prezinte raportul privind situaţia vaccinării în România

Premierul Mihai Tudose îi cere ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, să îi prezinte, până cel târziu la şedinţa săptămânală de Guvern de joi, raportul privind situaţia vaccinării în România.

Adăugat: 25 Iulie 2017
Ultima actualizare:25 Iulie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Mihai Tudose, premierului României
trimite pe mail

De asemenea, şeful guvernului doreşte să cunoască şi măsurile care pot fi luate pentru a creşte numărul copiilor imunizaţi.

Cei doi au avut, astăzi, o întrevedere, vreme de aproape o oră şi jumătate, la Palatul Victoria.

Tot azi, prim-ministrul şi-a reafirmat deschiderea faţă de propunerile sindicatelor din poliţie legate de flexibilizarea perioadei de şcolarizarea a agenţilor.

"Nu poţi să angajezi zeci de mii de oamnei dintr-o dată. Găsim o soluţie pentru a angaja promoţia din 2018, de anul ăsta şi să vedem o rectificare, deci nu pot fi angajaţi 20.000 de oameni dintr-o dată, dar putem să avem un plan în acest sens", a declarat Tudose.

Ieri, premierul Mihai Tudose a discutat cu reprezentanţii Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie despre necesarul de personal şi elaborarea unui Statut la poliţistului care să includă elemente legate de asigurarea medicală şi salarizare.

Problemele au revenit în actualitate după uciderea, săptămâna trecută, a unui poliţist aflat în patrulare în Gara Burdujeni din Suceava.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
25 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza