Ministrul Finanţelor, prezentă în plenul Camerei Deputaţilor la "Ora Guvernului"

Ministrul de Finanţe, Anca Dragu, prezintă în Parlament situaţia exactă în domeniul fiscalităţii. Site-ul politicaromaneasca.ro transmite intervenţia ministrului Finanţelor.

Adăugat: 26 Septembrie 2016
Ultima actualizare:26 Septembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Anca Dragu, ministrul Finanţelor
trimite pe mail

Ministrul de Finanţe, Anca Dragu, este prezentă  în plenul Camerei Deputaţilor, la solicitarea PNL, pentru a prezenta situaţia exactă în domeniul fiscalităţii.

Ministrul Finanţelor va prezenta deputaţilor, de la ora 16.00, "Situaţia privind propunerile de modificare a Codului Fiscal avute în vedere de către Guvern, poziţia Ministerului Finanţelor Publice în privinţa depăşirii deficitului bugetar structural şi a introducerii unei amnistii fiscale".

politicaromaneasca.ro transmite LIVE VIDEO dezbaterea din plenul Camerei Deputaţilor

Liberalii vor să cunoască şi poziţia guvernului faţă de depăşirea deficitului bugetar şi a introducerii unei amnistii fiscale.

Demersul PNL vine după ce ministrul, Anca Dragu a trimis o scrisoare Parlamentului în care şi-a arătat îngrijorarea în legătură cu respectarea deficitului bugetar conform tratatului fiscal.

Şi premierul Dacian Cioloş a fost săptămâna trecută în Parlament, pentru a prezenta situaţia economică a ţării.

El a spus atunci că modificările la Codul fiscal, avute în vedere de guvern, vizează simplificarea sistemului de taxe şi că executivul nu va majora niciun fel de taxe şi impozite, până la sfârşitul mandatului.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
26 Septembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza