Ministrul de interne a dispus verificări cu privire la incidentele din Piaţa Victoriei

Ministrul de interne, Carmen Dan, a dispus verificări în urma conflictului dintre protestatarii din Piaţa Victoriei şi angajaţii Primăriei Capitalei, care au venit să amenajeze târgul de sărbători.

Adăugat: 3 Decembrie 2017
Ultima actualizare:3 Decembrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Carmen Dan, ministrul de Interne
trimite pe mail

Ministrul de interne, Carmen Dan, a dispus verificări cu privire la modul în care structurile subordonate instituţiei pe care o conduce şi-au îndeplinit atribuţiile ce le revin, în urma conflictului dintre protestatarii din Piaţa Victoriei şi angajaţii Primăriei Capitalei care au venit să amenajeze târgul de sărbători.

Potrivit unui comunicat de presă, Carmen Dan o asigură pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, de întreg sprijinul Ministerului de Interne şi de întreaga sa disponibilitate în colaborarea instituţională în scopul continuării activităţilor în interesul public şi în menţinerea siguranţei cetăţeanului.

Anunţul ministrului de interne vine după decizia Primăriei Capitalei de a renunţa la organizarea Festivalului de Colinde şi a Târgului de Crăciun în Piaţa Victoriei.

Edilul şef Gabriela Firea afirmă într-un comunicat de presă că dacă astăzi municipalitatea a fost împiedicată să organizeze legal un eveniment, într-un spaţiu public, de protestatarii care i-au agresat fizic şi verbal pe oamenii legii, acelaşi lucru se poate întâmpla şi în cazul altor instituţii publice.

Ea a mai precizat că vor răspunde penal şi civil toţi cei care au încălcat legea.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
3 Decembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza