Ministrul de Externe merge la Bruxelles pentru discuţii ce vizează situaţia din România

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, va merge la începutul săptămânii viitoare la Bruxelles pentru a discuta cu reprezentanţi ai Comisiei Europene despre situaţia din România.

Adăugat: 4 Februarie 2017
Ultima actualizare:4 Februarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Teodor Meleşcanu, ministrul Afacerilor Externe
trimite pe mail

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, va merge la începutul săptămânii viitoare la Bruxelles pentru a discuta cu reprezentanţi ai Comisiei Europene despre situaţia creată în România ca urmare a adoptării Ordonanţei de Urgenţă de modificare a Codurilor penale.

Şeful diplomaţiei române a precizat că ministerul va ţine cont de mesajele care vin din străinătate.

"Punctul meu de vedere este foarte simplu, de a găsi o modalitate pentru a colabora împreună cu colegii noştri şi partenerii noştri europeni la dezamorsarea acestei situaţii. Aceste proteste au fost prezentate de către presa din România şi receptate ca atare, iar în ceea ce priveşte protestele din faţa ambasadelor României, s-au dat instrucţiuni şi s-au dat şi astăzi din nou, de a primi orice materiale, documente doresc să supună sau propuneri protestatarii. Toate lucrurile s-au desfăşurat în condiţii foarte paşnice în străinătate", a declarat Meleşcanu.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
4 Februarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza