Ministrul de Externe al Germaniei, primit de preşedintele Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis primeşte luni dimineaţă, la Palatul Cotroceni, pe ministrul de Externe al Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier.

Adăugat: 8 Martie 2015
Ultima actualizare:8 Martie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, preşedintele României
trimite pe mail

Acesta  vine într-o vizită oficială în ţara noastră.

Cei doi oficiali urmând să participe în cursul după-amiezii şi la o expoziţie dedicată minorităţii germane ce va fi vernisată la Palatul Brukenthal din Sibiu, se precizează în comunicatul Administraţiwi Prezidenţiale.

Potrivit programului oficial al şefului statului  primirea oficialului german la Palatul Cotroceni va avea loc de la ora 10,30.

De asemenea, vernisajul expoziţiei "Minoritatea germană din România - trecut şi prezent în Europa unită'", de la Muzeul Brukenthal din Sibiu va avea loc la ora 17,00.

Ministrul Frank-Walter Steinmeier Steinmeier va face luni, 9 martie, o vizită în Romania, el având programate întâlniri şi cu premierul Victor Ponta şi ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

Steinmeier va participa şi la inaugurarea unei noi investiţii a unei companii germane şi va vizita Sibiul, unde va primi titlul de cetăţean de onoare şi va mai participa, de asemenea, la manifestarea festivă a Forumului Democrat al Germanilor din România, care sărbătoreşte 25 de ani de existenţă, menţionează Agerpres.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
8 Martie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza