Ministerul Public urmărește verificarea constituționalității legilor justiției

Înaintea ședinței CSM, procurorul general, Augustin Lazăr, a declarat că este încrezător că judecătorii de la CCR vor da o decizie istorică cu privire la modificările aduse celor trei legi ale sistemului judiciar.

Adăugat: 18 Ianuarie 2018
Ultima actualizare:18 Ianuarie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Augustin Lazăr, procurorul general
trimite pe mail

Ministerul Public urmăreşte cu atenţie procedura de verificare a constituţionalităţii noilor legi ale justiţiei, a declarat astăzi procurorul general, Augustin Lazăr.

Înaintea şedinţei de astăzi a CSM el a spus că este încrezător că judecătorii de la Curtea Constituţională vor da o decizie istorică cu privire la modificările aduse celor trei legi ale sistemului judiciar.

"Ministerul Public în continuare este foarte atent, urmăreşte cu cea mai mare atenţie procedura de verificare a constituţionalităţii acestei legi. Am pus la dispoziţie instituţiilor competente toate suspiciunile de neconstituţionalitate pe care le-am avut şi avem convingerea că se va da o decizie de către Curtea Constituţională, una care va fi de referinţă, fără îndoială o decizie istorică cred că va fi", a spus Augustin Lazăr. .Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
18 Ianuarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza