Mihai Răzvan Ungureanu acuză guvernarea de risipă a banilor publici

Copreşedintele Alianţei România Dreaptă, Mihai Răzvan Ungureanu, acuză Guvernul Ponta de risipă a banilor publici.

Adăugat: 15 Noiembrie 2012
Ultima actualizare:15 Noiembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Liderul ARD afirmă că Guvernul Ponta a amânat încadrarea în piaţa muncii a absolvenţilor şcolilor militare pentru luna decembrie.

Mihai Răzvan Ungureanu susţine că nu există niciun motiv bugetar care să oblige la o astfel de măsură.  

"Mă adresez pe această cale absolvenţilor instituţiilor de învăţământ superior aflate în responsabilitatea MApN şi a MAI să ia aminte asupra felului în care le este risipită viaţa de către un guvern care preferă să arunce banii oriunde altundeva decât să se îngrijească de cetăţenii României, mai ales de cei tineri, care sunt la început de carieră, a susţinut Ungureanu.  

Oprişcan: Politica are nevoie de credibilitate

Candidatul Alianţei România Dreaptă, Doru Oprişcan, afirmă că politica românească are nevoie de credibilitate, iar acest lucru nu se poate realiza prin impostură sau plagiat, aşa cum face actuala putere.

Corespondentul Radio România, Raul Matiş, transmite că Doru Oprişcan susţine că, în momentul de faţă, din cauza guvernanţilor USL, România a dat un pas înapoi la capitolul imagine externă.

"Dorim acestă luptă pentru ca România, în marea familie europeană, să nu rămână un stat izolat, un stat care toţi îşi pun întrebarea cât de democratic a ajuns. Niciodată în România, impostura, hoţia, plagiatul, nu trebuie să mai guverneze", a declarat el.

Doru Oprişcan este candidatul Alianţei România Dreaptă pentru Camera Deputaţilor, în Colegiul 2, din judeţul Mureş.Autor:
Bogdan Isopescu
Editor:
Flori Doman
Reporter:
Raul Matiş
Adăugat:
15 Noiembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza