Miecuri la ora 12.00, vot în plen în cazul deputaţilor Oltean şi Teodorescu

Conducerea Camerei Deputaţilor a decis ca votul privind solicitările ministrului justiţiei de încuviinţare a cererilor de arestare preventivă a deputaţilor Ioan Oltean şi Cătălin Teodorescu să aibă loc miercuri, de la ora 12.00.

Adăugat: 7 Decembrie 2015
Ultima actualizare:7 Decembrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Ioan Oltean, deputat PNL
trimite pe mail

Pe de altă parte, Birourile Permanente Reunite ale Parlamentului s-au reunit în această după-amiază, pentru a decide calendarul audierii primului ministru, Dacian Cioloş.

Dacian Cioloş urmează să fie audiat în Comisiile reunite pentru Afaceri Europene în legătură cu mandatul cu care acesta se va prezenta la reuniunea Consiliului European.

Un vot în plenul Parlamentului va fi dat doar dacă aceste comisii reunite vor aduce modificări asupra acestui mandat.

De menţionat că la ora 16.00, era programată - ca în fiecare zi de luni - "Ora premierului", care însă nu va mai avea loc, la solicitarea lui Dacian Cioloş.

 

Azi are loc o şedinţă a Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului pentru a decide calendarul audierii primului ministru, Dacian Cioloş, la comisiile reunite pentru afaceri europene în legătură cu mandatul cu care acesta se va prezenta la reuniunea Consiliului European.

Un vot în plenul Parlamentului va fi dat doar dacă comisiile reunite pentru afaceri europene vor aduce modificări asupra acestui mandat.

Tot la această oră era programată şi Ora premierului, care nu va mai avea loc însă, la solicitarea lui Dacian Cioloş.

Pe de altă parte, conducerea Camerei inferioare a decis ca votul în legătură cu solicitările ministrului justiţiei privind încuviinţarea cererilor  de arestare preventivă a deputaţilor Ioan Oltean şi Cătălin Teodorescu să aibă loc miercuri, de la ora 12.00.

- See more at: http://www.romania-actualitati.ro/premierul_audiat_in_parlament_privind_mandatul_la_consiliul_european-84026#sthash.uzu3sHRH.dpuf


Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
7 Decembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza