Mesajul premierul României: România, un pol de stabilitate în regiune

Într-un mesaj adresat cu ocazia Zilei Armatei, șeful Guvernului îşi exprimă recunoştinţa şi preţuirea pentru militarii români

Adăugat: 25 Octombrie 2017
Ultima actualizare:25 Octombrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Mihai Tudose, premierul României
trimite pe mail

La 100 de ani de la victoriile înregistrate de Armata Română în luptele de la Mărăşeşti, Mărăşti şi Oituz, ţara noastră reprezintă un pol de stabilitate în regiune, iar Armata Română se bucură atât de aprecierea şi respectul  propriilor cetăţeni, cât şi din partea aliaţilor -  consideră premierul Mihai Tudose, într-un mesaj adresat cu ocazia Zilei Armatei.

Şeful Guvernului îşi exprimă recunoştinţa şi preţuirea pentru militarii români, care prin jertfă, curaj şi devotament asigură securitatea şi integritatea teritorială.

În opinia sa, militarii români sunt extrem de apreciaţi în cadrul misiunilor NATO, România fiind un aliat apreciat pentru profesionalism, care-şi respectă angajamentele luate.

Pe de altă parte, alocarea a 2% din Produsul Intern Brut pentru Apărare este o realitate, care a deschis noi oportunităţi pentru ţara noastră.

Au fost parcurse etape importante pentru revitalizarea industriei de apărare şi au fost semnate deja protocoale de colaborare între Guvern şi mari companii de armament, care vin să investească în România.

Potrivit premierului Mihai Tudose, Guvernul a fost, este şi va fi un partener necondiţionat al Armatei Române.

Mesajul postat pe FacebookAutor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
25 Octombrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza