Mesajele politicienilor de Ziua NATO în România

Președintele României, Klaus Iohannis, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea și premierul Viorica Dăncilă au transmis mesaje de Ziua NATO în România.

Adăugat: 1 Aprilie 2018
Ultima actualizare:1 Aprilie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă că România are în NATO, de un deceniu şi jumătate, cea mai solidă garanţie de securitate a sa.

Alianţa Nord-Atlantică a dovedit, de-a lungul timpului, că are capacitatea de a se adapta şi de a evolua, a subliniat şeful statului în mesajul transmis de Ziua NATO.

Preşedintele Klaus Iohannis dă asigurări că România a fost şi este în continuare parte activă a demersurilor de întărire a capacităţii operaţionale a NATO, ca aliat responsabil şi de încredere.

La rândul lui, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, declară că ţara noastră are un loc aparte în Alianţa Nord-Atlantică, lucru ce se datorează în bună măsură, spune el, eforturilor conjugate pe care Guvernul şi Parlamentul le-au susţinut constant în ultimii ani.

Şi premierul Viorica Dăncilă a transmis un mesaj cu ocazia marcării Zilei NATO în România, în care afirmă că autorităţile vor să demonstreze în continuare că ţara noastră este un aliat credibil şi stabil în regiunea Mării Negre.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
1 Aprilie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza