Mesaje muzicale inedite, de Ziua Mondială a Radioului

De Ziua Mondială a Radioului, artiştii români vor transmite un mesaj de speranţă prin intermediul muzicii.

Adăugat: 12 Februarie 2023
Ultima actualizare:12 Februarie 2023

Politica Romaneasca
trimite pe mail

De Ziua Mondială a Radioului, care este marcată mâine, artiştii români îşi arată solidaritatea cu drama prin care trece Ucraina şi vor să dea un mesaj de speranţă prin intermediul muzicii.

Toate posturile Radio România vor fi difuza mâine, de la ora 9:30, celebra piesă 'Heal The World' - 'Vindecă Lumea', lansată la începutul anilor '90 de Michael Jackson.

Dirijorul Big Band-ului Radio România, Simona Strungaru, a reorchestrat această melodie şi mai mulţi artişti pop din spaţiul românesc au participat la înregistrarea variantei care va fi difuzată mine, alături de Corul de Copii Radio şi de Big Band.

Simona Strungaru, într-o intervenţie de zilele trecute, la postul de radio Bucureşti FM al Radio România: Este foarte actual mesajul acestei piese, deşi ea a fost lansată în anii '90. În continuare sunt probleme şi e nevoie de acelaşi îndemn pe care piesa îl transmite, dar, pentru că este atât de puternică, sper să aducă acest sentiment de bunătate şi să readucă şi în generaţia nouă tot ce mesajul piesei transmite, pentru că este nevoie de empatie şi de bunătate şi de proiectarea unui viitor senin pentru toată lumea.

Difuzarea piesei 'Heal the World' pe toate frecvenţele Radio România mâine, de Ziua Mondială a Radioului, face parte din suita de evenimente Radio România, care marchează un an de la izbucnirea războiului din Ucraina.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
12 Februarie 2023


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza