Mesaje de condoleanţe adresate poporului spaniol

Preşedintele României, Klaus Iohannis, premierul Mihai Tudose, dar şi liderii marcanţi români au adresat mesaje de condoleanţe poporului spaniol.

Adăugat: 18 August 2017
Ultima actualizare:18 August 2017

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, preşedintele României
trimite pe mail

Preşedintele României Klaus Johannis a condamnat, pe Twitter, atacul terorist din Barcelona şi şi-a exprimat solidaritatea cu familiile victimelor.

Tot pe o reţea de socializare, a publicat şi premierul Mihai Tudose un mesaj în care şi-a exprimat regretul faţă de tragedia de la Barcelona.

Într-un comunicat, ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a transmis condoleanţe membrilor familiilor victimelor.

România şi-a luat angajamentul, alături de celelalte state ale lumii, să elimine ameninţarea teroristă, a scris preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, pe o reţea de socializare şi a transmis, totodată condoleanţe poporului spaniol, precum şi familiilor victimelor atentatului de ieri, de la Barcelona.

La rândul său, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a postat aseară, un mesaj în care susţine că democraţiile lumii trebuie să stea unite şi să nu cedeze în faţa celor care împrăştie teroarea.Autor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
18 August 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza