Mesaje ale ambasadelor Franţei, Germaniei, Olandei, Belgiei, Canadei, SUA

Ambasadele transmit într-un comunicat comun că speră ca Guvernul să revină la parcursul bun pe care îl avea România în materie de stat de drept.

Adăugat: 1 Februarie 2017
Ultima actualizare:1 Februarie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Ambasadele Franţei, Germaniei, Olandei, Belgiei, Canadei, şi Statelor Unite transmit într-un comunicat comun că speră ca Guvernul să revină la parcursul bun pe care îl avea România în materie de stat de drept şi anticorupţie, de dinainte de măsurile luate ieri seară.

Ambasadele consideră că modificările adoptate de Guvern subminează progresele în privinţa statului de drept şi a luptei anticorupţiei dar şi poziţia României în comunitatea internaţională.

Ambasadele îşi exprimă îngrijorarea şi spun că acţiunile Guvernului riscă să afecteze grav parteneriatele cu România, bazate pe valori comune specifice Uniunii Europene şi NATO.

Ambasadele Franţei, Germaniei, Olandei, Belgiei, Canadei, şi Statelor Unite arata ca ocazional e nevoie de modificarea legilor si procedurilor, dar numai printr-un proces amplu si credibil de consultare cu toti actorii implicati.Autor:
Carmen Gavrilă
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
1 Februarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza