Măsuri speciale pentru Revelion

Autorităţile au luat, în toată ţara, măsuri speciale pentru Revelion.

Adăugat: 31 Decembrie 2015
Ultima actualizare:31 Decembrie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Peste 37.000 de poliţişti, pompieri, agenţi de frontieră şi jandarmi sunt mobilizaţi pentru a asigura ordinea publică.

Pentru a nu ne expune riscurilor, suntem sfătuiţi să nu manevrăm artificiile, petardele, rachetele şi alte materiale pirotehnice în încăperi şi spaţii închise sau aglomerate.

Folosite necorespunzător, acestea pot provoca arsuri şi răni grave la nivelul ochilor.

Recomandările vin din partea şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, general de brigadă Gheorghe Pop.

"Eu doresc în numele ISU Bucureşti-Ilfov multă sănătate, toate cele bune şi vreau să mulţumesc în primul rând colectivului RRA că a fost un partener adevărat şi de nădejde pentru transmiterea mesajelor noastre instituţionale către toţi cetăţenii şi, în mod deosebit, pentru cetăţenii capitalei. Personalul ISU este pregătit în orice moment să-şi facă datoria până la capăt pentru a asigura atât valorile materiale, cât mai ales viaţa şi securitatea cetăţenilor Bucureştiului şi ai judeţului Ilfov", a spus Gheorghe Pop.

Populaţia "să nu exagereze cu mâncarea şi băutura de sărbători"

Ca de obicei, în perioada sărbătorilor de iarnă, medicii sfătuiesc populaţia să nu exagereze cu mâncarea şi băutura.

Ar fi bine ca toată lumea să consume moderat alimentele tradiţionale pe bază de carne de porc, dar mai ales pe cele cu conţinut ridicat în grăsimi şi pe cele prăjite.

Medicii recomandă o alimentaţie diversificată, care să cuprindă şi cereale, legume, fructe şi produse lactate.

Pe lângă toate aceste sfaturi, fostul ministru al sănătăţii, profesor doctor Mircea Beuran, medic chirurg la Spitalul Floreasca din Bucureşti, transmite şi un mesaj de Anul Nou.

"Vreau să adresez tuturor ascultătorilor postului România Actualităţi şi românilor de pretutindeni un An Nou 2016 cu sănătate, cu prosperitate, cu bucurii reale şi să fredoneze zilnic imnul României", spune Mircea Beuran.
 Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
31 Decembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza