Mass media, pericol public?

Purtãtorul de cuvânt al Preşedinţiei,Valeriu Turcan: "În niciun caz documentul nu considerã presa un pericol, cum a afirmat trustul de presã care se aflã în conflict cu Guvernul sau în conflict cu preşedintele României.

Adăugat: 24 Iunie 2010
Ultima actualizare:24 Iunie 2010

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Purtãtorul de cuvânt al Preşedinţiei, Valeriu Turcan a declarat pentru Radio România cã fenomenul campaniilor de presã la comandã cu scopul denigrãrii instituţiilor statului este o realitate recunoscutã de membri ai clasei politice, mass media şi observatori externi ai vieţii publice.

 

Valeriu Turcan: Aici este vorba despre cazuri în care diverse persoane, în mod voit, declanşeazã atacuri sau campanii de presã bazate pe informaþii false. Este începutul unei dezbateri oneste, care probabil va continua în toamnã, în Parlament".Valeriu Turcan  a precizat că acest  document, va fi analizat de CSAT, înaintat apoi Parlamentului , care va da decizia finală,  la toamnă.PSD solicită  retragerea acestei propuneriSocial-democraţii vor solicita Preşedinţiei retragerea propunerii de Strategie Naţionalã de Apãrare.Preşedintele PSD, Victor Ponta susţine cã paragraful care face referire la mass media nu are nicio legãturã cu criteriile democratice pe baza cãrora România a fost acceptatã în Uniunea Europeanã.  Victor Ponta: "În mod sigur vom face ceea ce ţine de noi ca partid de opoziţie, alãturi de celelalte segmente ale societãţii, pentru a opri adoptarea ca document al statului român ,a unui asemenea punct de vedere dictatorial şi împotriva concepţiilor de democraţie.

 Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
24 Iunie 2010


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza