Maria Grapini, în vizorul CSM pentru declaraţiile privind privatizarea ICA

Europarlamentarul Maria Grapini a susţinut un discurs în şedinţa plenară a Parlamentului European, în care a vorbit despre ceea ce ea a numit "condamnarea politică" a lui Dan Voiculescu.

Adăugat: 28 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:28 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Maria Grapini, europalamentar
trimite pe mail

Conducerea Consiliului Superior al Magistraturii a sesizat Inspecţia Judiciară pentru verificări ca urmare a afirmaţiilor europarlamentarului Maria Grapini privind dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare.

CSM cere verificări pentru a stabili dacă şi în ce măsură a fost adusă atingere independenţei şi imparţialităţii judecătorilor şi procurorilor implicaţi în activitatea de soluţionare a dosarului respectiv precum şi dacă a fost adusă atingere independenţei sistemului judiciar în ansamblul său.

Reamintim că europarlamentarul Maria Grapini a susţinut, luni, un discurs în şedinţa plenară a Parlamentului European, în care a vorbit despre ceea ce ea a numit ''condamnarea politică'' a lui Dan Voiculescu.

Ea a susţinut că doreşte să ''tragă un semnal de alarmă'' cu privire la punerea în pericol a libertăţii presei din România.Autor:
Mădălina Verman
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
28 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza