Maior: Vizita la Gabriel Oprea acasă a fost una privată

George Maior a reiterat că vizita sa la Gabriel Oprea în noaptea alegerilor a fost una cu caracter privat

Adăugat: 29 August 2017
Ultima actualizare:29 August 2017

Politica Romaneasca
Foto: George Maior, ambasadorul României la Washington
trimite pe mail

Fostul director al SRI, George Maior, ambasador al României la Washington susţine că vizita sa acasă la Gabriel Oprea în noaptea alegerilor din 2009 a fost una privată şi nu a avut o conotaţie neconstituţională, ilegală sau imorală.

El consideră că răspuns corect la întrebările adresate de comisia parlamentară de anchetă privind scrutinul de acum 8 ani şi dă asigurări că niciodată în timpul mandatului său în fruntea SRI, instituţia nu a fost implicată într-o activitate politică.

"Cred că am răspuns la toate întrebările adresate, unele foarte interesante. Consider că am răspuns corect. Repet ce am spus şi atunci, a fost o vizită cu caracter privat, nu a avut nicio conotaţie neconstituţională, ilegală sau chiar imorală. Am fost deschis, comunicativ cu membrii comisiei şi în acest context nu am ce să comentez ceea ce interpretează unii membri ai comisiei", a spus Maior.

Comisia parlamentara de anchetă privind alegerile din 2009 a decis ieri, să-l informeze pe preşedintele Klaus Iohannis, că George Maior s-a prezent la audieri, dar a refuzat să răspunda la toate întrebările.
 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
29 August 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza