MAI: Sorina Pintea a beneficiat de asistenţă medicală asigurată de reţeaua MAI

Secretarul de stat Bogdan Despescu a precizat că fostul ministru Sorina Pintea a beneficiat de asistenţă medicală asigurată de reţeaua Ministerului Afacerilor Interne.

Adăugat: 6 Martie 2020
Ultima actualizare:6 Martie 2020

Politica Romaneasca
Foto: Bogdan Despescu, secretar de stat MAI. Sursa: captură Facebook
trimite pe mail

La Ministerul de Interne au fost declaraţii, cu puţin timp în urmă, despre modul în care a fost tratată Sorina Pintea în arestul Poliţiei Capitalei.

Secretarul de stat Bogdan Despescu a răspuns acuzaţiilor făcute de avocaţii fostului ministrului al sănătăţii.

Secretarul de stat Bogdan Despescu a precizat că, încă de la începutul încarcerării, fostul ministru Sorina Pintea a beneficiat de asistenţă medicală asigurată de reţeaua Ministerului Afacerilor Interne, fiind cazată individual.

Ieri, 5 martie, a mai precizat chestorul Bogdan Despescu, în contextul acordării asistenţei medicale, medicul unităţii a adus la cunoştinţă Sorinei Pintea şi posibilitatea de a fi transferată la un spital penitenciar, însă ea a refuzat în scris transferul.

Ulterior, i s-a asigurat la cerere dreptul de a vorbi cu unul dintre avocaţii săi. Chestorul Bogdan Despescu a precizat că în spaţiul public se prezintă informaţii neadevărate, cu scopul de a denigra imaginea ministerului.

El a mai precizat că verificările dispuse de ministrul Marcel Vela privind aspectele acestui caz sunt încă în desfăşurare.

VIDEO: Declarații de presă la sediul MAIAutor:
Cătălin Radu
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
6 Martie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza