MAI: Românii se simt mai în siguranţă acasă şi pe stradă

Românii se simt mai în siguranţă acasă şi pe stradă, iar 2018 a fost al şaptelea an consecutiv cu scăderi ale infracţiunilor comise şi sesizate.

Adăugat: 20 Aprilie 2019
Ultima actualizare:20 Aprilie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Ședința de evaluare a activității MAI. Sursa: facebook.com/carmendanMAI/
trimite pe mail

Ministrul Carmen Dan a arătat, la şedinţa de evaluare a Ministerului de Interne, că gradul de soluţionare a infracţiunilor de omor a fost de aproape 99%.

Potrivit reporterului RRA, Daniela Mănuţă, ministrul şi-a exprimat nemulţumirea că nu a fost finalizat, încă, dosarul protestelor din 10 august, în condiţiile în care intervenţia jandarmilor a fost sever criticată, inclusiv de preşedintele Iohannis. Carmen Dan a mai spus că documentele cerute de Pachetul General au fost declasificate şi predate la sfârşitul lunii ianuarie.

Carmen Dan: Instituţia pe care o reprezint este prima interesată de lămurirea aspectelor legate de 10 august. Mi s-a adresat de nenumărate ori întrebarea: ce se mai întâmplă cu dosarul? Ministerul de Inetrne s-a achitat de toate responsabilităţile, pentru ca acest dosar să se finalizeze. Recomand Parchetului General să caute vinovăţii pe baza probelor, şi nu scuze.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
20 Aprilie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza