Ludovic Orban, apel căre parlamentarii PSD - ALDE

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, consideră că moţiunea de cenzură care va fi dezbătută astăzi reprezintă punerea în practică a voinţei cetăţenilor exprimată la alegerile din 26 mai şi la referendumul pe teme de justiţie.

Adăugat: 18 Iunie 2019
Ultima actualizare:18 Iunie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Ludovic Orban, președinte PNL. Sursa: captură Facebook
trimite pe mail

La finalul şedinţei conducerii partidului, el a spus că, până la momentul votului, mai este timp pentru negocieri şi a făcut un apel la parlamentarii puterii să-şi reconsidere poziţia faţă de votul asupra moţiunii.

Ludovic Orban: În ceea ce ne priveşte pe noi, avem conştiinţa datoriei împlinite, am făcut tot ce depinde de noi pentru a determina ca moţiunea de cenzură să fie sprijinită de un număr cât mai mare de parlamentari şi le mai adresez, chiar dacă în discuţiile individuale le-am spus parlamentarilor PSD şi ALDE cu care am vorbit, le mai adresez public încă un îndemn. Aveţi două variante: să vă încetaţi cariera politică, rămânând complicii acestui regim toxic pentru România sau aveţi şansa de a vă reabilita în faţa cetăţenilor români, votând moţiunea de cenzură.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
18 Iunie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza