Lucrări în Comisiile de specialitate, la Adunarea Parlamentară NATO de la București

Adunarea Parlamentară a NATO reprezintă un important forum pentru dialogul parlamentar internaţional cu privire la probleme de securitate, politice, sociale şi economice.

Adăugat: 7 Octombrie 2017
Ultima actualizare:7 Octombrie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Sesiunea anuală a Adunării Parlamentare a NATO continuă, astăzi, la Bucureşti cu lucrări în comisiile de specialitate.

Vor fi discutate mai multe rapoarte referitoare la securitatea internaţională, adoptate în sesiunea de primăvară a Adunării, care a avut loc în Georgia.

Adunarea Parlamentară a NATO reprezintă un important forum pentru dialogul parlamentar internaţional cu privire la probleme de securitate, politice, sociale şi economice.

Sesiunile anuale ale Adunării Parlamentare a NATO sunt cele mai importante evenimente din activitatea organizaţiei şi sunt găzduite, prin rotaţie de statele membre şi asociate.

La sesiunea din această toamnă participă peste 50 de delegaţii parlamentare naţionale ale statelor membre şi statelor cu statut de asociat.

Discuţiile se vor axa pe mai multe teme de actualitate privind securitatea internaţională. Comisiile de specialitate urmând să adopte mai multe rapoarte care au fost dezbătute cu ocazia sesiunii de primăvară, care a avut loc în acest an, la Tbilisi, în Georgia.

Vor avea loc discuţii în cadrul celor cinci comisii de specialitate: Comisia Politică, Comisia pentru Apărare şi Securitate, Comisia pentru Ştiinţe şi Tehnologie, Comisia pentru Dimensiunea Civilă a Securităţii şi Comisia pentru Economie şi Securitate.Autor:
Carmen Gavrilă
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
7 Octombrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza