Liviu Goncea propune mutarea Gării de Nord în afara Capitalei

Candidatul UNPR pentru Primăria sectorului 1, Liviu Goncea, vrea "să împingă Gara de Nord spre exteriorul oraşului" şi să construiască "blocuri, cartiere, parcări, cinematografe, pieţe".

Adăugat: 25 Mai 2012
Ultima actualizare:25 Mai 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Candidatul UNPR la sectorul 1, Liviu Goncea, propune mutarea Gării de Nord în afara Capitalei.  

Liviu Goncea susţine că în proiectul iniţial era prevăzut acest lucru, dar ca urmare a dezvoltării oraşului, Gara de Nord se află în prezent chiar în centrul Capitalei.   

"Niciodată n-ar trebui să avem în centrul Bucureştiului gară. Gara o împingem în afara oraşului, pentru a avea acces uşor şi la Otopeni, la aeroport, şi la partea de nord a oraşului, unde sunt foarte multe parcuri", a spus candidatul UNPR.

Totodată, Liviu Goncea vrea să construiască, în locul Gării de Nord, "blocuri, cartiere, parcări, cinematografe, pieţe".

"Noi nu ne ducem la primărie să vopsim garduri şi să punem panseluţe. Noi ne ducem la primărie pentru a recupera cele 1.000 de hectare de pământ care sunt sub calea ferată astăzi, unde vom construi blocuri, cartiere, parcări, cinematografe, pieţe", a susţinut Goncea.

Candidaţii din partea UNPR la primăriile de sector din Bucureşti sunt: la sectorul 1 - Liviu Goncea, la sectorul 2 - Neculai Ontanu, la sectorul 3 - Iulian Popescu, la sectorul 4 - Răzvan Costache, la sectorul 5 - Corin Romanescu şi la sectorul 6 Constantin Tomescu.
 Autor:
Bogdan Isopescu
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
25 Mai 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza