Liviu Dragnea vrea comisie parlamentară pentru investigharea activității SPP

Liviu Dragnea susține că se impune constituirea unei comisii parlamentare care să investigheze activitatea SPP, dar şi modul cum relaţionează unele instituţii ale statului.

Adăugat: 13 Februarie 2018
Ultima actualizare:13 Februarie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, președintele PSD
trimite pe mail

Senatorii din Comisia de apărare au decis să solicite comisiei similare din Camera Deputaţilor convocarea unei şedinţe comune pentru a analiza dacă liderul PSD Liviu Dragnea va fi invitat la audieri sau se va înfiinţa o comisie de anchetă privind activitatea SPP.

Propunerea senatorului social-democrat Nicolae Moga a fost susţinută şi de unii parlamentari din opoziţie, liberalii au fost singurii care au votat împotrivă.

Comisia de apărare din Senat ar fi trebuit să stabilească astăzi audierea lui Liviu Dragnea în legătură cu afirmaţiile pe care le-a făcut recent despre activitatea Serviciului de Protecţie şi Pază.

Dragnea afirma ieri că se impune constituirea unei comisii parlamentare care să investigheze activitatea SPP, dar şi modul cum relaţionează unele instituţii ale statului, transmite  reporterul RRA,  Cătălin Purcaru.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
13 Februarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza