Liviu Dragnea va propune abrogarea ordonanţei de urgenţă a Guvernului

Preşedintele PSD Liviu Dragnea va avea o întâlnire cu ceilalţi lideri ai coaliţiei de guvernare şi cu premierul Sorin Grindeanu în care va propune abrogarea ordonanţei de urgenţă a Guvernului prin care au fost modificate Codurile Penale.

Adăugat: 4 Februarie 2017
Ultima actualizare:4 Februarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, preşedintele PSD
trimite pe mail

Într-o declaraţie acordată Radio România Actualităţi, secretarul general al Partidului Social Democrat, Codrin Ştefănescu, a explicat care sunt motivele ce au stat la baza deciziei lui Liviu Dragnea.

"Vizavi de ultima presiune din partea oamenilor care ne susţin şi din partea tuturor celor care sunt membri, simpatizanţi, cu familiile din partid, s-a creat un nou curent atât de puternic încât am fost informaţi de liderii judeţeni şi de primarii noştri că oamenii aceştia vor să iasă în stradă cu sau fără acceptul nostru, al PSD. Adică, dacă faceţi miting autorizat, venim, dacă nu, noi începem să ieşim în stradă fără voi. Şi în condiţiile astea, Liviu Dragnea, simţind pericolul de a se rupe pur şi simplu societatea românească, încearcă să găsească o soluţie. A dat această declaraţie privind ordonanţa, că va avea o discuţie cu primul ministru şi cu cei din coaliţie şi poate şi cu preşedinţii celorlalte partide, pentru a găsi o soluţie bună pentru România, în condiţiile în care lucrurile au luat-o razna de tot şi în momentul în care avem la conducerea ţării un preşedinte care numai mediator şi moderator nu mai este", a declarat Codrin Ştefănescu.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
4 Februarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza