Liviu Dragnea: USL are un plan pentru progresul satelor

Secretarul general al PSD Liviu Dragnea a declarat la Iaşi că în România, în cei peste 20 de ani care au trecut de la revoluţie, nu au fost stabilite obiective clare de dezvoltare pentru mediul rural.

Adăugat: 25 Noiembrie 2012
Ultima actualizare:25 Noiembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Dragnea a criticat lipsa de viziune a guvernelor anterioare în domeniu şi a precizat că USL îşi propune un plan concret de progres pentru sate şi comune.

"Am stabilit noi, ca ţară, unde trebuie să ajungă o comună în România, adică ce trebuie să existe în satul românesc? Nu. Toţi ne dăm cu părerea. Va fi o decizie politică a USL - ea în principiu e luată -, va fi făcută publică, să fie 10 sau 12 obiective: alimentare cu apă, canalizare, uliţele asfaltate, trotuare, dispensar, farmacie, biserică renovată. Sunt dorinţele fireşti ale cetăţenilor români", a afirmat Dragnea.

Aflat în campanie electorală, liderul PSD a subliniat importanţei zilei în care au loc alegerile parlamentare, menţionând că data de 9 decembrie este "o zi de răscruce".

''9 decembrie nu este o simplă zi în care milioane de români vin la vot. 9 decembrie este o zi de răscruce pentru ţara noastră. Pe 9 decembrie, românii vor alege dacă vor să meargă în continuare către negură, către nedreptate, către oameni umiliţi, către pensionari care au avut demnitatea nerespectată sau vor alege un proiect politic care vrea să facă din ţara noastră o Românie puternică'', a afirmat Dragnea.

Liderul social-democrat a criticat măsurile de desfiinţare a şcolilor, de închidere a spitalelor, dar şi faptul că fosta putere a încurajat importurile de legume şi fructe ''pline de otrava din alte ţări'', dar şi ''mafia importurilor de carne''.

Liviu Dragnea candidează  în Colegiul 3 din Alexandria, judeţul Teleorman pentru un post de deputat.


 Autor:
Amalia Bojescu
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Ştefan Daraban
Adăugat:
25 Noiembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza