Liviu Dragnea, susținut de PSD pentru toate funcțiile

Liderul social democrat, Liviu Dragnea, a declarat că nu renunţă la funcţia de preşedinte al PSD şi la şefia Camerei Deputaţilor.

Adăugat: 24 Iunie 2018
Ultima actualizare:24 Iunie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, președintele PSD
trimite pe mail

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, va fi susţinut în continuare de conducerea partidului în toate funcţiile pe care le deţine după condamnarea sa la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în primă instanţă, în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

După discuţia cu liderii partidului din teritoriu, Liviu Dragnea a declarat că îşi va duce la îndeplinire obiectivele: punerea în aplicare a a programului de guvernare şi lupta împotriva aşa-numitului stat paralel.

Liderul social democrat, Liviu Dragnea, a declarat că nu renunţă la funcţia de preşedinte al PSD şi la şefia Camerei Deputaţilor.

El a spus că are susţinerea preşedinţilor de filiale, care i-au cerut să-şi păstreze funcţiile şi să nu aibe o abordare personală, pentru că cele mai importante lucruri sunt stabilitatea ţării, aplicarea programului de guvernare şi unitatea PSD, care altfel ar putea să se destrame.

Liviu Dragnea a mai arătat că-şi va duce la îndeplinire obiectivele deja asumate.

"Programul de guvernare să fie pus în practică, iar statul paralel să fie zdrobit. S-a lungit atât de mult elaborarea Codului Penal. Maniera pe care noi am avut-o de a avea o abordare procedural corectă în parlament s-a dovedit că a fost una greşită. Orice lege, toate sunt atacate, toate sunt retrimise, doar, doar să nu se mai pună în practică, doar, doar până atunci reuşesc să dea guvernul jos, reuşesc să distrugă PSD-ul şi majoritatea parlamentară", a spus Liviu Dragnea.

Dragnea a mai spus că va asigura majoritatea parlamentară alături de liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, şi că moţiunea de cenzură care va fi dezbătută săptămâna viitoare nu va trece.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
24 Iunie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza