Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice

Despre decizia în dosarul "Fraudă la referendum": "Eu cred cu tărie în nevinovăţia mea şi de asemenea, cred că dacă, Doamne fereşte, este o altfel de decizie, se poate genera un precedent periculos".

Adăugat: 14 Mai 2015
Ultima actualizare:14 Mai 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Craiova, că "are emoţii" pentru vineri, când Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va da verdictul în dosarul referendumului, menţionând că în continuare crede cu tărie în nevinovăţia sa.

"Da, am emoţii pentru ziua de mâine. Este firesc. În primul rând pentru faptul că, în continuare, eu cred cu tărie în nevinovăţia mea şi de asemenea, cred că dacă, Doamne fereşte, este o altfel de decizie, se poate genera un precedent periculos pentru că în momentul acela nimeni nu va mai avea curaj să mai facă o campanie electorală. Aşa cum am aşteptat doi ani şi jumătate şi m-am abţinut de la comentarii, mai stau până mâine şi, după decizia de mâine, o să spun", a declarat Liviu Dragnea.

Acesta este prezent joi, la Craiova, pentru pre-recepţia Centrului vechi al municipiului, investiţie din fonduri europene, de 11 milioane de euro, informează Agerpres.

Instanţa supremă a amânat pentru 15 mai decizia în cazul ministrului Dezvoltării, Liviu Dragnea.

La ultimul termen, procurorul de şedinţă al DNA a cerut pedeapsă cu executare, fără a preciza un cuantum.Autor:
Luminiţa Voinea
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
14 Mai 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza