Liviu Dragnea, întâlniri la nivel înalt în SUA

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a discutat cu oficiali americani despre relaţiile româno-americane.

Adăugat: 19 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:19 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea (stânga) şi Ed Royce
trimite pe mail

UPDATE Aflat în vizită în Statele Unite, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, continuă seria întâlnirilor cu oficialii americani, potrivit unui mesaj postat pe o reţea de socializare. 

El a discutat cu  preşedintele Comisiei permanente speciale pentru intelligence din Camera Reprezentanţilor, Devin Nunes, despre  combaterea terorismului şi a ameninţărilor comune care vizează cele două state.

În context, Liviu Dragnea a dat asigurări că România va rămâne fel de implicată, iar oficialul american  a apreciat modul în care a decurs colaborarea dintre SUA şi ţara noastră în această privinţă.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a avut o nouă întâlnire la nivel înalt, în Statele Unite, cu ocazia evenimentelor care au loc înainte de ceremonia de învestire în funcţie a preşedintelui Donald Trump.

Dragnea a discutat cu preşedintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanţilor , Ed Royce, despre relaţiile româno-americane.

Potrivit unei postări pe o reţea de socializare, oficialul american a subliniat seriozitatea de care a dat dovadă România,  în mai multe momente dificile.

La rândul său,  Liviu Dragnea a reconfirmat ataşamentul ţării noastre faţă de parteneriatul strategic cu SUA, precum şi angajamentul Guvernului de la Bucureşti de a dezvolta relaţiile politice şi economice dintre cele două ţări.

Totodată, liderul social-democrat  a susţinut că  România va fi, în continuare, un pilon de încredere al relaţiilor transatlantice.

"Ieri am avut ocazia de mă întâlni cu un bun prieten al României din Statele Unite: președintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanților, domnul Ed Royce.
A fost o discuție agreabilă despre relațiile româno-americane. Domnul Royce a subliniat seriozitatea României confirmată de-a lungul timpului în mai multe momente dificile.
I-am transmis la rândul meu atașamentul României față de parteneriatul strategic cu SUA, precum și angajamentul guvernului de la București de a dezvolta relațiile politice și economice dintre cele două țări. L-am asigurat totodată pe domnul Royce că România va fi în continuare un pilon de încredere al relațiilor transatlantice",
notează Dragnea.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
19 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza