Liviu Dragnea, în vizită oficială în Israel

În programul vizitei sunt incluse şi sesiuni de lucru la nivelul comisiilor parlamentare, precum şi o vizită la Muzeul memorial Yad Vashem.

Adăugat: 12 Iulie 2017
Ultima actualizare:12 Iulie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Vizita lui Liviu Dragnea in Israel
trimite pe mail

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, se află, până mâine, în vizită oficială în Israel, la invitaţia preşedintelui Knesset-ului, Yuli-Yoel Edelstein.

El a scris, astăzi, pe o reţea de socializare că a avut onoarea de a deschide, împreună cu omologul său, un forum parlamentar cu care începe o nouă etapă în relaţiile dintre România şi Israel.

În programul vizitei sunt incluse şi sesiuni de lucru la nivelul comisiilor parlamentare, precum şi o vizită la Muzeul memorial Yad Vashem.

"La invitația omologului meu israelian, Yuli-Yoel Edelstein, am avut onoarea de a deschide astăzi, la Ierusalim, seria lucrărilor Forumului Parliament-to-Parliament.
Încă de la inițierea acestui proiect, în luna martie, ne-am dorit să punem la aceeași masă membrii comisiilor parlamentare specializate din ambele Parlamente, astfel încât obiectivele noastre comune să poată fi puse în practică cât mai rapid. Mai mult, am discutat cu domnul Edelstein și despre extinderea cooperării româno-israeliene în alte domenii, pentru că acest Forum deschide o nouă etapă a relațiilor dintre țările noastre"
, scrie Liviu Dragnea pe Facebook.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
12 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza