Liviu Dragnea, atac la Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea l-a criticat pe preşedintele Klaus Iohannis, pentru că nu promulgă Legea bugetului şi amână intrarea în vigoare a proiectului.

Adăugat: 3 Martie 2019
Ultima actualizare:3 Martie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, președintele PSD
trimite pe mail

Partidele politice se pregătesc pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

Preşedinţii PSD, PLUS şi UNPR au fost, ieri, în ţară, unde au participat la reununi de partid şi s-au întâlnit cu simpatizanţii.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, aflat la Reşiţa, l-a criticat în discursul său pe preşedintele Klaus Iohannis, pentru că nu promulgă Legea bugetului şi amână intrarea în vigoare a proiectului.

Liviu Dragnea consideră că acest gest are efecte nefaste asupra economiei şi cetăţenilor.

Liviu Dragnea: A blocat acest guvern de câte ori a putut. Ce suflet să ai, să blochezi bugetul României, numai gândindu-te că patru milioane de copii nu primesc o alocaţie mărită de la 1 martie? După ce atât de mult au ţipat la televizor, nu vrea să facem investiţii. A blocat numirea unor miniştri. Unde s-a mai întâmplat aşa ceva?

Amintim că preşedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constituţională legea bugetului de stat, argumentând că nu se respectă obligaţii asumate de România faţă de Uniunea Europeană, că se încalcă unele drepturi fundamentale, că a fost ignorat rolul Consiliului Fiscal sau că se aduce atingere principiilor descentralizării.

Şeful statului a calificat bugetul ca fiind unul al ruşinii naţionale, nerealist şi supraevaluat şi a remarcat lipsa de fonduri pentru comunităţile locale, spitalele regionale, educaţie şi investiţii. Curtea Constituţională a anunţat că va dezbate pe 6 martie sesizarea preşedintelui Iohannis.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
3 Martie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza