Livia Stanciu îi dă replica lui Traian Băsescu

Consiliul Superior al Magistraturii discută raportul Inspecţiei Judiciare, potrivit căruia fostul preşedinte Traian Băsescu a încălcat independenţa Justiţiei.

Adăugat: 7 Aprilie 2015
Ultima actualizare:7 Aprilie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Membrii CSM urmează să decidă dacă îşi asumă documentul care a stabilit că fostul preşedinte a încălcat independenţa justiţiei atunci cand s-a pronunţat despre ancheta desfăşurată în cazul Nana.

Înaintea şedinţei, preşedinta Instanţei Supreme Livia Stanciu a răspuns la noile declaraţii făcute aseară de Traian Băsescu la adresa justiţiei.

"Dacă dvs îmi spuneţi că s-ar fi făcut acest gen de afirmaţii de către fostul preşedinte al statului, nu pot să spun decât că, din punctul meu de vedere, este regretabil că un fost preşedinte de stat s-ar putea exprima în astfel de termeni. De ce spun aceasta? Pentru că un preşedinte de stat, şi eu spun cu atât mai mult un fost preşedinte, care are exerciţiul mai multor mandate în această funcţie, ar trebui să reprezinte un model de comportament public. (...) Aşa cum mă cunoaşteţi, nu intenţionez şi nu voi intra niciodată în acest gen de dialog şi mai ales nu înţeleg logica acestui tip de discurs dacă într-adevăr afirmaţiile au fost de genul pe care le-aţi spus", a afirmat Stanciu la sosirea la CSM, a spus

Fostul preşedinte Traian Băsescu le-a criticat aseară pe Codruţa Kovesi şi pe Livia Stanciu dar si pe directorul adjunct al SRI pentru că ar fi artizanii unui mod  de a face justiţie, fără respect pentru cel care nu este condamnat”.Autor:
Radio România
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
7 Aprilie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza